Vezetékes kamerarendszer telepítés

Bármilyen vezetékes IP vagy analóg HD kamerarendszer tervezését, szerelését, kábelezését, telepítését és üzemeltetését megoldjuk.
Lakás, családi ház, társasház, lakópark, üzlethelyiség, vendéglátóhely, iroda, közintézmény, ipartelep vagy városi térfigyelő rendszer.

Vezeték nélküli WIFI kamera telepítés

Ahol nem lehetséges a vezetékes kiépítés vezeték nélküli, WIFI kamera vagy kamera rendszer telepítésést végezzük el, de ez esetben csak IP kamerarendszer jöhet szóba.
Egy ilyen rendszernek természetesen elengedhetetlen eleme egy stabil WIFI rendszer, ha nincs telepítjük vagy már meglévőt használjuk fel. Több, egymástól akár kilóméterekre lévő telephelyet kell összekötni vezeték nélküli megoldással, ez sem akadály.

Egy kamerás kompakt rendszer

Egy kamerával is megvalósítható – akár kültéren vagy beltéren – egy komplett, kompakt rendszer, helyi – SD kártyára történő – rögzítéssel. Helyből, vezetékes kapcsolaton vagy WIFI-n keresztül, bármilyen eszközről megfigyelhető élőképpel és visszajátszással.
Vezetékes vagy mobil internet kapcsolat esetén mindezt természetesen távolról is!

Szigetüzemű, napelemes, mobil kamera

Külterületen – mindentől távol – vezetékes internet kapcsolat és áram hiányban is megvalósítható a megfigyelés: szigetüzemű, napelemes kamerarendszer a megoldás:
– IP kamera
– mobil internet
– napelem (áramellátás)
Ez egy komplett, kompakt rendszer, helyi – SD kártyára történő – rögzítéssel. Helyből vezetékes kapcsolaton vagy WIFI-n keresztül, távolról mobil internet kapcsolat segítségével bármilyen eszközről megfigyelhető élőképpel és visszajátszással.

Járművek bekamerázása

Járművek bekamerázása sem akadály
– mobil kamerák és rögzítő
– mobil internet
Ez egy komplett, kompakt rendszer, helyi rögzítéssel. Helyből vagy távolról mobil internet kapcsolat segítségével, bármilyen eszközről megfigyelhető élőképpel és visszajátszással.

Nagytávolságú WIFI hálózat telepítés

Nagy távolságú WIFI hálózat építés

A valóban nagy távolságok áthidalására az otthoni WIFI routerek körsugárzó antennái, akármennyi is van belőlük és akármekkora teljesítményűek is nem alkalmasak, hiszen a távolságuk maximum 30m.
Erre a feladatra a nagy adatátviteli sávszélességű, Ubiquiti 2.4GHz-es vagy 5GHz-es pont-pont (vagy pont-multipont) kapcsolatok létrehozásához alkalmas antennái a megfelelőek, így az internet kapcsolatot akár több km-es távolságra is “át tudjuk lőni”, ahol pl a kamerák vannak.
Egy kisebb referencia munka: Családi ház kamerarendszer vezeték nélküli összekötése távoli kamerákkal.

Egyedi igények - egyedi ár.

Kérj árajánlatot!

/gyorsan válaszolunk/

Kattints, csak 1 perc

Szeretnél részletesebb tájékoztatást kapni?

hívj bennünket!

+3620 974 4474

kapcsolat